RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Imagini din Aeroportul Iaşi. Reguli stricte păstrate de pasageri la îmbarcarea în aeronave

Conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi anunţă că în această perioadă, având în vedere contextul stării de alertă din cauza coronavirusului, trebuie respectate obligatoriu o serie de reguli stricte. Astfel, pasagerii vor avea acces în aerogara doar cu mască de protecţie.

Astăzi, 20 mai 2020, a decolat la ora 12.00 o aeronavă de pe aerogara ieșeană cu destinația Hamburg. Pasagerii sunt muncitori sezonieri.

„Stimați pasageri,

Vă informăm că accesul în Aeroportul Iași este permis numai cu mască de protecție, iar distanța care trebuie păstrată, față de cei din jur, este de 1,5 metri!

  

Vă rugăm să respectați aceste reguli și indicațiile primite de la personalul Aeroportului Iași!”, a transmis conducerea Aeroportului Iaşi.

BZI

Related posts

Sebi Ionescu, adus în fața Comisiei de Disciplină de către președintele interimar al ONJN

Redacția

Are Cioloș șanse la prezidențiale? Valeriu Nicolae: “Nu. Are prea mult bun simţ” / Despre Drulă: “Are un ego cât casa, să mai taie din el” / “Nicuşor Dan nu are ce căuta la Primăria Capitalei”

Redacția

Vineri se afişează rezultatele la sesiunea a doua a Bacalaureatului / S-au înscris peste 33.900 de candidaţi / Contestaţiile pot fi depuse tot vineri, în intervalul orar 12,00 – 18,00

Redacția
Încarcă...