NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Imagini de pe șantierul terenului de rugby din zona vale! Lucrări întârziate, suprafață de joc distrusă!

Lucrări în bătaie de joc realizate în scopul împrejmuirii terenului de rugby din vecinătatea pieței vale. Constructorul invocă motive ce țin de birocrație, lipsa intersului fostei administrații și vremea de afară.

Peste 200.000 de mii de lei va încasa societatea Meridian Motor Service, ce a aparține lui Leonard Ursu, directorului de la Eco Serv SRL. Cu acești bani trebuie realizate lucrările de împrejmuire a terenului de rugby. Contractul privind execuția lucrărilor a fost semnat în data de 16 iulie 2020.

“Am prezentat toate documentele din care să rezulte că societatea mea are și acest obiect de activitate. FAB Casa Nouă răspunde de proiectul tehnic, în timp ce noi de partea de construcție. Termenul de finaliziare a lucrării este de patru luni de zile, dar sperăm să terminăm în două luni. Sunt ceva modificări pe partea de Studiu de Fezabilitate, pe care le vom rezolva”, spunea la data semnării contractului Leonard Ursu, proprietarul Meridian Motor Service.   

Astăzi terenul este într-o stare jalnică. A fost realizată temelia și montați stâlpii unde vor fi amplasate plasele de gard. Suprafața de joc este afectataă de utilajele ce au lucrat. Leonard Ursu susține că nu erau alte variante deși exista posibilitatea ca suprafața de joc să nu fie afectată.

  

Ursu a dat vina pentru întârzierea lucrărilor pe fosta administrație care nu a eliberat autorizația de construcție, dar și pe o serie de neconcordanțe, de care nu a pomenit nimic la momentul la care a participat la licitație. Una ar fi poziționarea buturilor de pe terenul de rugby, alta ține de poziționarea terenului.

Autorizația de construcție a fost eliberată de actuala conducere a Primăriei, în data de 2 noiembrie 2020. Valoarea lucrării este de 208.395 lei. Termenul de execuție a lucrării este până în luna martie a acestuia an. Cealaltă firmă implicată în această lucrare este FAB Casa Nouă, reprezentată de Florin Bodnar.

Actuala conducere a Primăriei susține că a recomandat respectarea proiectului inițial.

Advertisements

Related posts

Lipsa marilor proiecte lasă Paşcaniul şi în 2018 fără investiţii, susţin doi aleși locali

Marius Parteni

Concluziile întrevederii dintre viceprimar și reprezentantul ISU: Nici un spectacol în sala multifuncțională, Primăria nu se închide încă!

Răzvan Grecu

CLP Ecoserv SRL a început să deszăpezească străzile fără contract! Pintilie a trimis angajații acasă!

Răzvan Grecu
Încarcă...