NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Iluminatul public nu funcționează pe mai multe străzi din Pașcani!

Primăria municipiului Pașcani anunță că din cauza unui incident la rețeaua electrică, iluminatul public nu funcționează pe mai multe străzi din oraș. Strada Gării (de la capătul „esplanadei” până la Gară), strada Ceferiștilor (de la Gară până la intersecția cu strada Izvoarelor) și strada 22 Decembrie.

”Ne cerem scuze pentru disconfort și vă asigurăm că reprezentanții Primăriei Municipiului Pașcani fac demersuri pentru remedierea defecțiunii într-un timp cât mai scurt. Vă mulțumim!”, conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Pașcani.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a precizat că aseară, un echipaj de la Secția de Pompieri Pașcani a intervenit pentru stingerea unui incendiu pe strada 22 Decembrie.

”În data de 09.05.2021, ora 20:50, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani, a acționat în municipiul Pașcani, strada 22 Decembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un post de monitorizare și control al iluminatului public. În urma incendiului au ars șase siguranțe fuzibile de mare capacitate și 2 metri liniari de izolație cablu electric. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost suprasolicitarea echipamentului electric”, conform ISU Iași.

  
Advertisements

Related posts

Consiliul Local Târgu Frumos a stabilit comisia de intervenție în caz de violență domestică

Marius Parteni

Tarifele la gunoi au fost majorate în Târgu Frumos

Teona Gherasim

Cetățenii din cartierul Micro i-au cerut primarului să le explice ce anume cere ApaVital de la ei

Ema Roman
Încarcă...