RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ieșeancă lovită și trântită la pământ de o mașină, la câțiva metri de trecerea de pietoni (Video)

Poliția rutieră a întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă, în urma unui accident petrecut azi dimineață, lângă o trecere de pietoni aflată la intersecţia străzilor Cerna cu Sarmisegetuza, în cartierul Alexandru cel Bun din Iași. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 7:38 și a fost filmat de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum pietonul, o femeie de 51 de ani, se angajează în traversarea străzii neregulamentar, deși trecerea era la doar câția metri distanță.

Femeia a încercat să se ferească, însă a fost lovită și trântită la pământ de autoturism.

  

Șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

“Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel de urgență la 112 despre un accident care a avut loc pe raza municipiului Iași. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi acroșat ușor un pieton care ar fi traversat neregulamentar partea carosabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cerectări pentru vătămare corporală din culpă. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

sursa video Ziarul de Iasi

observator

Related posts

“NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL”

Teona Gherasim

Cinci victime după ce un Mercedes s-a înfipt în scuarul de pe mijlocul străzii, în dreptul RAGCL. Pasagerii se grăbeau la o petrecere! (Foto)

Marius Parteni

Prietena i-a pulverizat în ochi spray paralizant în timp ce el era la volan

Redacția
Încarcă...