RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Iașul a ajuns, peste noapte, ringul de box al arabilor de la Medicină! După ce s-a îmbătat, un arab, viitor doctor, a decis să dea foc la 35.000 de euro! Mascații de la SAS l-au vizitat acasă!

Un arab, student la Facultatea de Medicină din Iași, a făcut scandal în weekend și a petrecut o noapte în arest, după ce a dat foc unor mașini. Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 septembrie. Mahdi M. are 24 de ani, iar în noaptea respectivă ar fi petrecut alături de câțiva prieteni de aceeași etnie. La un moment dat, între ei ar fi început o ceartă. Ulterior, lucrurile au degenerat, iar arabul a pus foc la două autoturisme. Acestea aparțineau celor cu care acesta s-a certat. Focul s-a extins imediat, iar, în total, patru mașini au fost afectate de incendiu. Surse din cadrul anchetei au precizat că paguba se apropie de 40.000 de euro. Oamenii legii au intrat pe fir și au deschis o anchetă. Ulterior au efectuat percheziții domiciliare.

Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare, în cadrul dosarului întocmit pentru distrugere

Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare, într-un dosar penal de distrugere în formă continuată, iar arabul a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal de distrugere în formă continuată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 18 spre 19 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani ar fi incendiat două autoturisme parcate pe raza municipiului Iași, aparținând unor cunoscuți ai acestuia, incendiile extinzându-se, ulterior, la alte două autoturisme. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 septembrie a.c., tânărul cercetat pentru distrugere în formă continuată, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Iași. La data de 21 septembrie acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Judecătorii au decis să-l aresteze pe studentul arab pentru 30 de zile

Ieri, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) l-au prezentat pe Mahdi M. în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis ca tânărul student să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta urmează să dea explicații în fața legii. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor. În momentul în care a izbucnit incendiul, pompierii ieșeni au intervenit cu promptitudine, în zona Agronomie. După câteva zeci de minute au reușit să stingă focul, însă pagubele înregistrat au fost însemnate. Acum, păgubiții trebuie să-și recupereze banii de la arabul piroman. Până își vor recupera banii, păgubuții vor fi nevoiți să aștepte ceva vreme. De la caz la caz, aceștia pot intra în posesia despăgubirilor chiar și după ani întregi.

  

bzi

Related posts

Descinderi în forţă ale mascaților peste traficanții de droguri! Au intrat în peste 10 locații

Redacția

Taximetrist patriot: De Ziua Națională s-a cinstit cu mai multe păhărele în timpul programului. Spre seară a ajuns într-un șanț

Marius Parteni

Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică, operaționalizat în Iași

Redacția
Încarcă...