NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Iași: S-au îmbătat la Bosia şi au venit la Iulius Mall cu tractorul cu tot cu plug

Doi indivizi beţi au venit sâmbătă la Iulius Mall cu tractorul cu plug. Cei doi au venit tocmai de la Bosia, beţi şi fără permis de conducere. 

Cel care a condus se numeşte Răzvan Bejenaru, iar amicul său de „aventuri”, Iulian Coteţ. Pentru a-şi face curaj, cei doi au început să consume alcool la un bar din Bosia, în jurul orei 19, apoi pe la ora 22 au pornit spre Iaşi. Au reuşit să între cu tractorul prin barieră apoi au parcat utilajul. Cei doi au mers să se distreze: au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală din Tudor Vladimirescu.

Advertisements

În jurul orei 24, un paznic de la Mall a sunat la poliţie, iar o patrulă a oprit „echipajul” tractorului chiar când voiau să plece. Poliţiştii au stabilit că Bejenaru nu avea permis de conducere şi era mort de beat: 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar amicul său era la fel de criţă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Cel mai probabil poliţiştii îl vor reţine pe Bejenaru pentru 24 de ore.

ziarul de iasi

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Viaţa unei femei care a băut alcool 96%, dezinfectant și ulei pentru masaj atârnă de un “fir de aţă”

Redacția

Se anunta schimbari si la ISJ Iasi

Oana Cordoneanu

Diabetul zaharat, tratat prin operatie

Oana Cordoneanu
Încarcă...