NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

IAȘI: Festivalul cu umbrele (27 septembrie)

Aflat la cea de-a patra ediție, „Festivalul cu umbrele”, care anul acesta se va desfasura pe 27 septembrie la Palas, a devenit un eveniment emblematic pentru orasul Iasi.

Festivalul continuă ideea inițiatorilor săi, Ioana Nedelcu, Anca Ciliac și Irena Ioana Brodoceanu, de a crea evenimente socio-culturale pentru comunitate, ce promoveaza idea de unitate și armonie.

Tema ediției a patra a Festivalului cu Umbrele este ”Împreună pentru o lume mai bună”, iar organizatorii promit, ca de fiecare dată, un eveniment în care comunitatea ieșeană va reflecta tot ce are mai bun și mai frumos.

”Împreună pentru o lume mai bună” înseamnă momente de muzică, dans, teatru, ateliere de creație inedite, concursuri, nenumărate surprize și tradiționala tombolă cu premii, pentru cei care vor dona umbrele.

Pregătiți-vă umbrelele colorate, dar și să răspundeți cu originalitate și creativitate fără limite la surprizele pregătite de organizatori!

radio iasi

Advertisements

Related posts

Zi de Paște cu expoziție – concurs și spectacol folcloric la Casa de Cultură! Bucatele tradiționale au stat la loc de cinste (VIDEO)

Ema Roman

Urătura lui Avramiuc pentru colegii din CL, la punctul diverse!!! (VIDEO)

Marius Parteni

Asteroid cu diametrul de 2 km se va apropia, miercuri, până la 6 milioane de kilometri de Pământ

Redacția
Încarcă...