NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Iarna nu dispare de tot. Revin temperaturile negative

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), luni, 22 februarue,  vremea va devenit deosebit de caldă pentru această dată, dar noaptea valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, iar cele minime între -12 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Dealurile de Vest.

Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul şi spre sfârşitul intervalului, pe alocuri în sud, est şi centru vor fi nebulozitate joasă şi ceaţă, dimineaţa posibil asociate izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat.

De miercuri, vremea se răceşte. Deşi valorile termice diurne vor fi în scădere, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an în majoritatea zonelor ţării, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 6 şi 14 grade şi minime între -2 şi 7 grade, în marea lor majoritate. Cerul va avea înnorări în estul şi sud-estul teritoriului unde pe alocuri va ploua slab; în restul ţării cerul va fi variabil la deal şi la munte, dar în zonele joase vor fi nori de plafon jos sau ceaţă şi izolat posibil burniţă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă şi pe spaţii mici şi trecător în regiunile estice.

telem.ro

  
Advertisements

Related posts

Deszăpezire de 7,9 milioane de lei, în județul Iași. Una dintre principalele baze va fi și la Pașcani

Redacția

PSD și PMP uită ce nu au făcut! Vor cursă specială pentru elevii relocați în Fântânele, dar nu au avut ochi pentru cei ce trec printre firele de cale ferată

Răzvan Grecu

Primăria a început curăţenia de primăvară. Străzile şi spaţiile verzi sunt primele obiective

Ema Roman
Încarcă...