NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Hotelurile de la malul mării se întrec în oferte pentru minivacanța de 1 Decembrie. Gradul de ocupare este în acest moment de 90%

Ziua României în centrele SPA. Turiștii care aleg litoralul românesc în minivacanța de 1 Decembrie vor să se odihnească și caută, în general, hotelurile cu centre de relaxare. Așa se face că unitățile de cazare deschise în această perioadă sunt aproape pline. Gradul de ocupare este în acest moment de 90%. Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 250 de lei, cu mic dejun inclus.

Fie că vorbim despre masaje de relaxare, tratamente faciale sau corporale ori saună, turiștii care vor veni pe litoral în minivacanța de 1 Decembrie preferă, în general, hotelurile cu centre SPA. Aceștia vor să aibă parte și de alte servicii în afară de cazare și mâncare, potrivit agenților de turism.

“Oamenii sunt interesați de litoralul românesc, în special de centrele SPA. Și atunci vin și fac rezervări pentru diferite proceduri, care sunt proceduri balneare sau de wellness, aleg hotelurile de patru stele care au centre SPA. Aici prețurile pornesc de la 249 de lei pe noapte pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus”, a spus Ștefan NECULA, reprezentant agenție de turism.

La un hotel de patru stele din Eforie Nord un turist plătește pentru o noapte de cazare, de Ziua Națională, pentru o cameră dublă, 1.200 de lei în regim all-inclusive. Turiștii vor avea parte și de cina festivă de 1 Decembrie cu mâncare tradițională. În vacanța de 1 decembrie, turiștii vor plăti pentru o noapte de cazare 1600 de lei în regim all inclusive.

Advertisements
  

“În perioada sărbătorilor Sfântului Andrei și 1 decembrie avem pachete de 3 sau 4 nopți, în regim demipensiune, pensiune completă sau all inclusive. Masă festivă pentru seara de 1 decembrie, avem cină tradițională. Clienții noștri vor avea acces la centrul SPA, au ședințe de aquagym cu colegii noștri de acolo, în fiecare dimineață de la ora 10.00”, a spus Idris LACME, reprezentant hotel 4 stele Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, la un hotel tot de patru stele, turiștii au incluse în pachetele achiziționate pentru minivacanța care urmează și terapii în cadrul centrului SPA. Prețurile pentru trei nopți de cazare în camera dublă, pentru două persoane, pornesc de la 2.255 de lei.

“Îi așteptăm pe oaspeții noștri în perioada de 1 Decembrie cu un pachet de cazare de 3 nopți ce include: mic dejun, accesul în cadrul Centrului SPA, cină în fiecare seară. De asemenea, pachetul include terapii în cadrul centrului nostru SPA, atât pentru doamne cât și pentru domni, iar de asemenea, pot beneficia de accesul la piscina interioară semiolimpică, sală de fittnes, sala de spinning”, a spus Cristina CALISPERA, reprezentant hotel 4 stele Mamaia.

Advertisements

În această perioadă, pe întreg litoralul mai sunt deschise 47 de hoteluri, iar gradul de ocupare al acestora în minivacanța de 1 Decembrie este de aproximativ 90%.

Sursa: dobrogeatv

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ajutoare de 1,2 milioane Euro pentru producătorii români de plante aromatice

Redacția

Patronul Remar Paşcani a rămas singur în cursa pentru CFR Marfă

Redacția

BNR va lansa în circuitul numismatic o monedă din aur cu tema „200 de ani de la naşterea lui Vasile Alecsandri”

Redacția
Încarcă...