NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Hotărârea privind salariile funcționarilor a fost corectată. Iată veniturile brute încasate de șefii Primăriei Pașcani! (DOC)

Proiectul privind modificarea hotărârii prin care în luna decembrie 2017 au fost stabilite salariile pentru funcții publice și contractual, din cadrul aparatului de specialitate al primarului, a fost adoptat în ședința legisltivului local din data de 30 martie.

 

  

 La documentul depus pe masa aleșilor apare și minuta întâlnirii reprezentanților Sindicatului SINDPRIM cu reprezentanții Administrației Publice Locale, așa după cum a recomandat prefectul județului în adresa prin care înștiința Consiliu Local să revină asupra hotărârii care stabilea salariile angajaților, deoarece nu a fost adoptată cu respectarea legii. 

 Conform acestei minute, se poate constata că la nivelul angajaților există nemulțumiri legate de salariile din Primărie.

 Potrivit hotărârii adoptate, Dumitru Pantazi, primarul municipiului, are un venit brut de 12.350 lei, viceprimarul Gabriela Nedelcu -10.450 lei, în timp ce secretarul instituției, Irina Jitaru, 8428 lei. Administratorul public Gică Zanet are salariul la nivelul celui încasat de viceprimarul Nedelcu.

Document negocieri sindicat 

Advertisements

Related posts

Primăria nu mai facturează redevența către ApaVital! Iată motivul halucinant!

Răzvan Grecu

Iluminatul şi praful de pe străzi, probleme semnalate de cetăţeni la audienţe

Ema Roman

Marius Pintilie (PNL): „Dacă asta e tot ce poate primarul Pantazi, e grav!” (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site