NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Hoț perseverent! După un furt și o tentativă de furt din Biserica Sfânta „Vineri”, a fost urmărit și prins de polițiștii locali

 Un minor  în vârstă de 16 ani din Ruginoasa s-a încăpățânat să fure dintr-un lăcaș de cult din Pașcani. Prima dată a spart magazinul bisericesc de la Sfânta “Vineri’, apoi a doua oară a fost surprins chiar de către preot, în timp ce escalada unul dintre geamurile aceleași bisericii.

 

Primul incident a avut loc pe data de 21 februarie, când a furat aproximativ 2.000 lei, bani ce proveneau din vânzarea lumânărilor, cât și a altor obiecte bisericești.

Advertisements
  

Câteva zile mai târziu, pe 25 februarie, a fost surprins chiar de preotul  lăcașului de cult în timp ce încerca să intre pe unul dintre geamuri.  A fost făcută imediat o sesizare la 112, iar la scurt timp un echipaj al Poliției Locale a ajuns la fața locului. Între timp, minorul, a reușit să scape fugind spre terenul de rugby situat în spatele bisericii,însă a fost urmărit și prins în zona autogării. Tânărul a recunoscut faptele sale și este cercetat în libertate.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului, în vârstă de 16 ani.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Pistol radar în dotarea polițiștilor rutieri din Iași!

Redacția

Trei victime din accidentul rutier de la Blăgești! Polițiștii erau în misiune și au intrat pe contrasens

Ema Roman

Soț și soție accidentați de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Moldovei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site