NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Hipoclorit de sodiu pentru dezinfectarea spațiilor comune a scărilor de bloc din Pașcani

Primaria Municipiului Pascani pune la dispozitia Asociatiilor de proprietari/locatari hipoclorit de sodiu, pentru dezinfectarea pardoselilor, respectiv a spatiilor comune din scarile de bloc.

Substanta este disponibila in bidoane de 5 litri, in concentratie de 0,1%, si va fi distribuita la cererea reprezentantilor legali ai Asociatiilor de proprietari/locatari care vor raspunde de buna gestionare a acesteia. Solicitarile pot fi transmise, pana pe data de 13.05.2020, in scris, pe adresa de e-mail: registratura@primariapascani.ro sau prin Oficiul Postal, precizand informatii cu privire la numarul de scari aflate in administrare.

In cazul scarilor de bloc unde nu exista Asociatii de proprietari/locatari, solicitarile pot fi transmise numai in scris de catre un reprezentant de scara si vor fi insotite de o copie dupa actul de identitate al solicitantului.

Informații suplimentare la numărul de telefon 0232-762300, interior 112.

  

Dupa prelucrarea si centralizarea cererilor, solicitantii vor fi informati cu privire la conditiile de livrare a substantei.

Hipocloritul este o substanta pe baza de clor si sodiu, utilizata ca agent in procesul de tratare a apei potabile si industrial. Concentratia in care este livrata substanta nu implica luarea unor masuri speciale de protectie, insa se recomanda evitarea contactului cu ochii sau ingerarea acesteia. Mentionam ca hipocloritul de sodiu a fost pus la dispozitia autoritatii locale de catre operatorul S.C. APAVITAL S.A., iar informatiile referitoare la aceasta substanta au fost preluate de pe site-ul:www.apavital.ro.

Advertisements

Related posts

Taxa de debranșare a fost anulată. Contravaloarea serviciilor prestate de RAGCL trebuie votată de consilieri

Marius Parteni

Zeci de mii de cereri pentru subventiile agricole la Iasi

Redacția

Topul celor mai bine plătiți angajați din administrația Pantazi în 2012: Surpriză, primarul ocupă doar poziția a VI-a! Vezi cine câștigă cei mai mulți bani! (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...