RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Harta străzilor din Paşcani unde se realizează lucrări de investiţii

În această perioadă, traficul rutier se desfășoară cu dificultate, din cauza faptului că, în oraș, se realizează  mai multe lucrări de investiții. Acest lucru duce la blocaje în traficul rutier.

Vorbim despre lucrări pe străzile Fântânele, Vatra, Republicii sau Izvoarelor, unde traficul este interzis sau se circulă cu restricții. Toate aceste străzi sunt incluse în Planul integrat de dezvoltare Urbană, care presupune lucrări de reabilitare și modernizare.”În momentul de față sunt cinci străzi din municipiul Pașcani pe care fie se circulă cu restricții de circulați, fie sunt închise. E vorba despre o singură stradă închisă, și anume strada Republicii, cea din zona lacului Peștișorul, pe care se lucrează în acest moment în cadrul Planului integrat de dezvoltare urbană”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

  

Restricționarea accesului pe mai multe străzi din municipiu, presupune o mare bătaie de cap pentru șoferi dar nu numai, dat fiind că oricum, în această perioada, aglomerația și haosul sunt la ordinea zilei. 

Menționăm că în perioada următoare, va fi închisă circulației strada Mihai Eminescu, unde se va turna asfalt și se vor înlocui bordurile.”Se circulă cu restricții pe Izvoarelor , care este închisă parțial, pe jumătate din sectorul lungimii străzii. Mai este strada Fântânele, strada Vatra unde se ridică căminele de la canale. Urmează să fie închisă circulației auto strada Mihai Eminescu unde se va turna asfalt și se vor înlocui bordurile”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mașinile electrice vor avea numere de înmatriculare verzi

Redacția

RAGCL solicită creșterea prețului de producție al gigacaloriei pentru licențiere. Guvernul poate acorda subvenții municipiului

Marius Parteni

Iata cate locuri scoate la concurs Universitatea Cuza, la sesiunea de toamna a admiterii

Redacția
Încarcă...