RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Halep a plecat la Miami, pentru primul turneu după un an și jumătate de pauză. “Parcă nici nu știam ce să mai îmi pun în geantă”

Simona Halep a plecat luni dimineață spre Statele Unite, unde va juca în primul său turneu după un an și jumătate de pauză. A primit o invitație la Miami încă de a doua zi după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea.

“Nu știu ce o să fie, am ceva emoții, dar mă bucur că mă întorc pe teren unde mă simt cel mai bine, să vedem cum o să fie la turneu.

Când mi-am făcut bagajul parcă nici nu știam ce să mai îmi pun în geantă, e un sentiment plăcut mai ales după o decizie atât de bună. Am reușit ceea ce îmi doream de la început, să fac dreptate și să vadă toată lumea că sunt un sportiv curat.

E foarte devreme să mă gândesc la rezultate, vreau să văd cum mă simt pentru prima dată de la reîntoarcere. E un turneu bun, mi-a plăcut mereu să joc acolo însă e greu să spun acum ceva. Vreau să iau săptămână cu săptămână și să văd cum reintru în formă pentru că o să fie dificil.”

  

Halep a plecat la Miami alături de mama ei şi a spus că în SUA vor merge şi tatăl şi fratele ei.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SUA, pe cale să anunțe un nou ajutor „robust” pentru Ucraina – Blinken

Redacția

Scoţia: Un ciclist a murit în somn, după ce duminică a câştigat titlul naţional / Sportivul ar fi suferit un stop cardiac marţi dimineaţă

Redacția

Incertitudinea fiscală de la Guvern îi încurcă planurile lui Isărescu. Majoritatea analiștilor financiari cred că vom vedea taxe mai mari care se vor duce în inflație și creșteri ale ratelor la credite

Redacția
Încarcă...