NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Hai în „Impark Zone”! Locul destinat activităților în aer liber a fost deschis (Foto-Video)

Duminică, 25 iulie a avut loc deschiderea oficială a parcului dedicat tinerilor din comunitatea noastră, din zona Stadionului Municipal.

Efortul tuturor celor care s-au implicat în realizarea parcului a fost răsplătit cu apluze și aprecieri în cadrul evenimentului de deschidere ce a avut loc ieri.

Deschiderea oficială a „Impark Zone” a fost un bun prilej pentru tineri să arate cât de necesar este un asemenea loc. Au fost momente artistice ale unor tineri talentați din municipiul Pașcani, ce au constat în interpretarea unor cântece de muzică populară și ușoară, a unui număr de beatbox, dar și a unei piese de teatru.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții comunității, primarul municipiului Marius Pintilie, viceprimarul Cristian Rățoi și consilierul Gabriela Nedelcu.

  

Ansamblul „Rapsozii Siretului” i-a încântat pe cei prezenți cu dansuri populare, iar seara s-a încheiat cu un film în aer liber.

În fiecare sâmbătă și duminică în locul special amenajat vor exista diferite ateliere și activități pentru dezvoltarea personală a tinerilor.

Advertisements

Related posts

Contre pe tema grațierei și amnistiei între PNL și PSD, în stradă

Răzvan Grecu

Invitație la dans în Piața „Mihail Sadoveanu”

Teona Gherasim

Spectacol caritabil cu muzică şi dans organizat de Liceul “Miron Costin” Paşcani

Ema Roman
Încarcă...