NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Hackerii au spart pentru a doua oară reţeaua Samsung din SUA

Pentru a doua oară deja în acest an, Samsung a căzut victimă hackerilor, care, de data aceasta, au plecat cu informaţiile clienţilor.

Pe finalul lunii iulie, persoane neautorizate au dobândit acces la unele din sisteme Samsung din Statele Unite, anunţă compania coreeană coreeană într-un comunicat succint.

Atacul a fost identificat pe 4 august, însă, clienţii sunt înştiinţaţi abia acum, la aproape o lună după ce compania a aflat de incident.

Hackerii au dobândit acces la date ale clienţilor Samsung, precum nume, data naşterii, adresă, informaţii demografice (nespecificate) şi informaţii despre produsele cumpărate.

Advertisements
  

Hackerii nu au avut acces şi la informaţiile cardurilor de credit, spun oficialii companiei, care evită să spună, însă, de ce au nevoie de o lună pentru a-şi înştiinţa clienţii.

Advertisements

Samsung se află deja la al doilea incident de acest gen în 2022, c

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lege pentru amendarea celor care ascultă foarte tare muzică acasă

Redacția

Numărul vindecaților, mai mult decât dublu față de cel al infectaților cu coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore

Redacția

Ziua Holocaustului din România: “37 de rude ale mele au fost împușcate, iar restul au fost deportate în Transnistria” – fiica unor supraviețuitori din Bucovina

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site