RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

H.D. Hartmann, despre plecarea Victoriei Nuland, femeia pe care ruşii o învinuiesc de toate relele din Ucraina / „O veste cumplită pentru europeni”

Analistul și profilerul H.D. Hartmann afirmă că plecarea Victoriei Nuland, subsecretar de stat american, este „o veste cumplită pentru europeni”. 

Hartmann analizează, în emisiunea Gândul Exclusiv, motivul pensionării Victoriei Nuland, după peste 30 de ani de muncă în guvernul american.

Victoria Nuland era considerată favorită la funcţia de adjunct al Secretarului de Stat al SUA după ieşirea la pensie a lui Wendy Sherman, dar Antony Blinken l-a ales pe Kurt Campbell, un oficial din Consiliul de Securitate Națională pentru Asia.

Acum nouă luni, repet, Sherman iese la pensie și ea își anunță intenția de a deveni, de a fi numită de președintele Statelor Unite adjunct de secretar de stat, adică primul adjunct al ministrului de externe american. Biden refuză. Blinken o tot amână, dar o numește interimar. De ce? Ea mai avea un an până la pensie și a numit-o interimar. Ea s-a supărat foarte rău și a încercat prin bărbatul sau, prin celebru Kagan să facă o presiune enormă în comisia de politice externe a Camerei Reprezentanților și Senatului, care se ocupă de numirile la nivel de secretar de stat, subsecretar de stat până la nivel de directori de agenții autonome în cadrul statului american,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Agresiunea Rusiei: Kremlinul ar ținti în primă fază instalațiile ucrainene care alimentează Ucraina cu apă

Redacția

Omul de afaceri care a organizat zborul în care a murit fotbalistul Emiliano Sala a fost găsit vinovat

Redacția

Scandal uriaș în Brazilia. Fostul președinte Jair Bolsonaro, acuzat că s-a „vaccinat la chiuvetă” pentru a obține un certificat de vaccinare Covid-19

Redacția
Încarcă...