NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Grupul PNL a cerut blocarea angajărilor și creșterea salariilor funcționarilor publici, în funcție de performanțe

Grupul consilierilor Partidului Național Liberal din Consiliului Local nu a votat astăzi proiectul privind creșterea salariilor angajaților din Primăria Pașcani. Prin vocea liderului de grup, aceștia au solicitat să fie blocate angajările, întrucât este nevoie de bani pentru investiții.

Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani, a subliniat că șefii Primăriei ar trebui să ia în calcul organizarea activității din instituții, cu numărul actual de salariați. O altă propunere atunci când a venit vorba despre salariile angajaților, a fost aceea să crească pe criterii de performanțe.

Nu suntem de acord cu creșterile salariale. Din punctul nostru de vedere, acestea ar trebui să crească pe criterii de performanță. Din punctul meu de vedere, se poate acest lucru, să beneficieze de creșteri cei care își fac treaba. Sunt mulți cetățeni nemulțumiți de activitatea unor funcționari. Mai mult, avem nevoie de bani pentru multe investiții”, a precizat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Primarul Dumitru Pantazi a spus că nu poate aplica o asemenea măsură, întrucât riscă să fie dat în judecată și poate pierde procesele.

Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului, a spus că în Primărie sunt funcționari foarte buni, în timp ce administratorul Gică Zanet a fost de părere că salariile au fost stabilite conform legii.

Advertisements
Loading...

Related posts

Cod galben de frig si ploi in aproape toata tara

Redacția

Angajații din Primăria Pașcani închid birourile și ies în stradă pentru a-și cere drepturile

Ema Roman

Programul Serviciului Permise Auto, Înmatriculări și Pașapoarte pentru finalul lui 2019, începutul lui 2020

Marius Parteni
Încarcă...