NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Gruia Stoica nu şi-a recuperat garanţia de 10 milioane de euro depusă pentru privatizarea CFR Marfă

Ministerul Transporturilor încă negociază cu GFR returnarea garanţiei de 10 milioane de euro, depuse pentru privatizarea CFR Marfă. Declaraţia a fost făcută de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu.

De negocierile cu Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român, compania care urma să preia societatea de stat, se ocupă secretarul de stat Cristian Ghibu, cel care a negociat încă de la început vânzarea companiei.

Imediat după ce oficialii de la Transporturi au anunţat că nu-i mai vând compania, Gruia Stoica a ameninţat că va da statul în judecată, dacă nu îşi primeşte banii înapoi. GFR şi-a recuperat deocamdată doar avansul depus pentru pachetul de acţiuni.

„Am înţeles că acel cont a fost eliberat, dar garanţia nu a fost înapoiată GFR. Ministerul Transporturilor trebuia să îi dea înapoi şi nu i-a dat, în momentul acesta suntem în discuţii. Nu ştiu să vă spun dacă până la urmă se va da sau nu această garanţie”, a declarat Ramona Mănescu la un post de televiziune.

Garanția va fi returnată, așa cum au indicat și consultantii CFR-ului, Mușat și asociații și Deloitte. Contul escrow a fost deja eliberat așa cum știți. Garanția am înțeles că mâine urmează a fi eliberată”, spunea Ramona Mănescu în 22 octombrie.

sursa stirile digi24

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Fermele din Iasi vor fi verificate

Redacția

Un investitor din București a preluat 150 de persoane disponibilizate de la Siretul Pașcani pentru secția de confecții. 15 angajați lucrează la mașina de geogrile

Oana Cordoneanu

Sediu nou de primărie cu trei milioane de la Guvern

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site