RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Greii PSD vor să impună prefecţii în judeţele pe care le controlează

Filialele puternice din Partidul Social Democrat vor să aibă funcţia de prefect în judeţele lor, chiar dacă unele au inclusiv miniştri în Guvernul Ciucă. 

Cea mai puternică organizaţie, conform rezultatelor de la ultimele alegeri generale, este Oltul. Filiala, care a obţinut aproximativ 60% la legislative, este condusă formal de Marius Oprescu, dar cel care deţine cu adevărat controlul este Paul Stănescu, secretarul general al PSD la nivel central.  În urma rundei discuţiilor de luni, funcţia de prefect a fost dată PNL, potrivit unor surse liberale, însă decizia nu este finală. 

Buzăul, organizaţie din care provine Marcel Ciolacu, este a doua filială ca rezultate, în timp ce Doljul e a treia filială ca rezultate. Buzăul ar putea merge la liberali, dacă se respectă idee că judeţul care dă un ministru, nu are şi prefect. Însă liberalii au în Buzău una din cele mai slabe organizaţii, ceea ce ar duce la tensiuni interne. Pe de altă parte, Claudiu Manda, eurodeputat şi preşedinte al PNL Dolj, a anunţat cine va fi propunerea de prefect: Dana Barbu. Barbu este în prezent viceprimăriţă a Craiovei şi una din persoanele apropiate de Lia Olguţa Vasilescu, lucrând cu aceasta atât în administraţia locală,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Suedia refuză să negocieze cu Ungaria ratificarea aderării la NATO

Redacția

Proiect adoptat de Parlament: Pe drapelul României nu pot fi adăugate alte inscripții și simboluri

Redacția

Romancele plecate in Italia pe care patronii le-au transformat in sclave sexuale

Redacția
Încarcă...