NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

(UPDATE) Grav accident rutier la Mogoșești Siret! 9 victime din care una decedată! (FOTO)

UPDATE: Șase dintre victimele accidentului rutier de la Mogoșești Siret au fost transferate în stare gravă la spitale din Iași. Cei trei copii din Mercedes-ul Vito și mama lor, au ajuns la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași. Tot acolo a ajuns și copilul din mașina WV. De asemenea și șoferul din WV a fost transferat la Spitalul Sfântul Spiridon.

 

  

Știre inițială: Un grav accident rutier s-a petrecut în urmă cu jumătate de oră la Mogoșești Siret. Sunt nouă victime accidentate, dintre care o femeie în vârstă a decedat. Potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași șoferul unui Mercedes Vito, în care se mai aflau trei copii și două bătrâne, nu a acordat prioritate când a ajuns în intersecția cu drumul județean Mircești – Pașcani. În acel moment a fost lovit frontal de un WV Golf, în care se afla o familie cu un copil.

La fața locului sunt mașini de la descarcerare, SMURD și Serviciul de Ambulanță Pașcani. În sprijinul acestora au fost trimis și elicopterul cu paramedici pentru a prelua din victime. Totul s-a întâmplat la intersecția drumului județean 208 cu cel care duce spre Muncelul de Sus.

Din Mercedes-ul Vito copiii și cele două bătrâne au fost proiectate în afara părții carosabile. Una din femei a decedat. Din cealaltă mașină soția șoferului și copilul au rămas încarcerați.

Advertisements

Related posts

La volanul unei mașini, pe o stradă din Pașcani, fără permis de conducere

Redacția

La un pas de tragedie la Moțca. Trei mașini implicate într-un accident rutier

Marius Parteni

Minor de la colegiul Unirea condamnat: a şantajat sexual cu poze o elevă de 13 ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site