RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

(UPDATE) Grav accident rutier la Mogoșești Siret! 9 victime din care una decedată! (FOTO)

UPDATE: Șase dintre victimele accidentului rutier de la Mogoșești Siret au fost transferate în stare gravă la spitale din Iași. Cei trei copii din Mercedes-ul Vito și mama lor, au ajuns la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași. Tot acolo a ajuns și copilul din mașina WV. De asemenea și șoferul din WV a fost transferat la Spitalul Sfântul Spiridon.

 

  

Știre inițială: Un grav accident rutier s-a petrecut în urmă cu jumătate de oră la Mogoșești Siret. Sunt nouă victime accidentate, dintre care o femeie în vârstă a decedat. Potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași șoferul unui Mercedes Vito, în care se mai aflau trei copii și două bătrâne, nu a acordat prioritate când a ajuns în intersecția cu drumul județean Mircești – Pașcani. În acel moment a fost lovit frontal de un WV Golf, în care se afla o familie cu un copil.

La fața locului sunt mașini de la descarcerare, SMURD și Serviciul de Ambulanță Pașcani. În sprijinul acestora au fost trimis și elicopterul cu paramedici pentru a prelua din victime. Totul s-a întâmplat la intersecția drumului județean 208 cu cel care duce spre Muncelul de Sus.

Din Mercedes-ul Vito copiii și cele două bătrâne au fost proiectate în afara părții carosabile. Una din femei a decedat. Din cealaltă mașină soția șoferului și copilul au rămas încarcerați.

Related posts

Accident cu 4 victime la Budai

Redacția

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII IEȘENI! CEL ÎN CAUZĂ ESTE UN BĂRBAT DIN CIOHORĂNI

Ema Roman

Deputat PNL: Examen auto, în orice localitate a României, indiferent unde ai urmat şcoala

Redacția
Încarcă...