NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție Știrea zilei

Fraţi spulberaţi de tren, la Suceava. Unul dintre ei, un adolescent de 17 ani, a murit loc (VIDEO)

Doi fraţi cu vârste de 17 şi 21 de ani se aflau în duba spulberată de un tren de pasageri, azi dimineaţă, la o trecere de cale ferată din Şcheia, în Suceava. În urma impactului teribil, băiatul mai mic a fost aruncat din maşină şi a murit, iar fratele lui a fost gav rănit.

Imagini de groază la Şcheia, în această dimineaţă, acolo unde un tren de pasageri, care circula pe ruta Iași – Timișoara, a făcut praf un microbuz de firmă, în care se aflau doi fraţi.

În urma impactului devastator, un adolescent de 17 ani a fost proiectat în afara dubei şi a murit, în timp ce fratele lui mai mare, de 21 de ani, a rămas încarcerată, fiind scoas de pompierii şi predat echipajului SMURD.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00.

  

Fratele mai mare a fost transportat de urgenţă la spital

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanțe SMURD. 

Tânărul de 21 de ani a fost stabilizat, este conştient şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară a fost întreruptă pe secția de cale ferată 513, în apropierea stației CF Suceava Vest.

Trenul implicat în accident circula pe relația Iași – Timișoara.

sursa www.observatortv.ro

VIDEO Dinu Zara

Advertisements

Related posts

Cannabis și bani confiscați în urma descinderilor de astăzi, din cartierul Micro!

Marius Parteni

Șeful unei firme de taxi din Pașcani a rămas pieton, după ce a încercat să-și facă singur dreptate!

Marius Parteni

Legea junglei la Pașcani. Se parchează pe trotuar și pe trecerile de pietoni (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...