NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Graficul după care vor circula noile autobuze de transport local, începând de joi (DOC)

Cele cinci autobuze ale noului operator de transport din municipiul Pașcani, CLP EcoServ SRL, începând de joi, 17 septembrie, vor fi scoase pe traseele locale. Va fi preluat programul de transport integral, societatea a obținut licența pentru transportul public.

Elevii vor beneficia de gratuitate. Cheltuielile cu transportul vor fi suportate jumătate de Ministerul Educatiei, și jumătate din bugetul local al Primariei.

Pentru că a început noul an școlar, elevii care fac naveta pe raza municipiului Pașcani, trebuie să solicite operatorului de transport legitimația de transport, abonamentul sau cardul, cu valabilitate lunară. Acestea se fac în baza prezentării carnetului de elev, emis la unitatea de învățământ la care învață, vizat prin ștampilă pe anul în curs și o fotogarfie de tip buletin.

De gratuitate vor beneficia și persoanele cu handicap grav și accentuat, precum și însoțitorii acestora, veteranii de război și văduveve de război, persoanele persecutate din motive etnice.

EcoServ SRL are delegat de către Consiliul Local activitatea de transport public. Aceasta va fi realizată cu cinci autobuze second hand, achiziționate cu aproximativ 800.000 lei.

Persoana de contact din partea societății care răspunde de primirea solicitărilor privind emiterea documentelor de călătorie este Liliana Amihaesei, telefon 0728.254.165.

Advertisements

Related posts

Pompierii pășcăneni campioni la fotbal în sală în cadrul unei acțiuni organizate de „Ziua Protecției Civile”

Răzvan Grecu

Cum va fi vremea în Moldova în primele două săptămâni din aprilie

Redacția

Prognoza meteo: Vremea se schimbă radical. Când se întorc ploile şi frigul, unde cad ninsori

Redacția
Încarcă...