NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Grădiniță ultramodernă dată în folosință la Hălăucești. Aproximativ 100 de copii se vor bucura de acest obiectiv

Eveniment important pentru comunitatea din Hălăucești. În prezența membrilor comunității locale, reprezentanților administrației și factorilor județeni a fost dat în folosință obiectivul de investiții.

Vorbim de o grădiniță ultramodernă realizată cu aproximativ 400.000 euro, bani accesați de la Compania Națională de Investiții. La inaugurarea acesteia au participat Costel Alexe, ministrul Mediului și Pădurilor, Genoveva Farcaș, inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Iași, subprefectul Marian Tudorache, Lucian Rusu- ministru secretar de stat, Constantin Șerban – consilier județean, primarul comunei Hălăucești și alți reprezentanți ai comunității.

Evenimentul a început cu un serviciu religios, urmat de discursurile oficialităților. La final, toți cei prezenți au fost invitați să viziteze locația.

Grădinița dispune de sală de conferințe, săli de clasă luminate, grupuri sanitare moderne dotate cu dușuri, și un spațiu de joacă. Aici își vor desfășura activitatea aproximativ 100 de copii.

Advertisements
Loading...

Related posts

Festivalul de Datini “Alexandru Vasiliu – Tătăruși” (Galerie Foto și Video)

Marius Parteni

Copil nenorocit pe viață de gașca sălbatică a unui afacerist. Familia imploră după dreptate

Redacția

Comuna Lespezi îmbracă mâine haine de sărbătoare

Irina Gherasim
Încarcă...