NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gorghiu: A fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE. Tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, susține că mandatul actualei conduceri a ANRE a fost catastrofal, precizând că „tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm”.

Alina Gorghiu FOTO Facebook

Alina Gorghiu critică actuala conducere a ANRE FOTO: Facebook

„Slavă cerului că se termină (mandatul conducerii ANRE în octombrie – n.r.), că a fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE. Fără niciun fel de exagerare, tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm. Este actorul care trebuia să fie cel mai atent la piaţa energiei şi să vină cu soluţii”, a spus Alina Gorghiu, la Senat. 

  

Vicepreședintele PNL a precizat că imediat după terminarea mandatului actualei conduceri a ANRE își dorește să vadă în cadrul acestei instituții specialiști care să se implice activ în rezolvarea problemelor din domeniul energiei.

Advertisements
Advertisements

„Mai e o lună până la finalizarea mandatului conducerii ANRE, pe care PSD şi-a asumat-o. Domnul Chiriţă e colegul de la PSD, susţinut de PSD şi menajat în această perioadă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

O femeie din Galaţi, acuzată pe nedrept de furt, a fost amendată şi plasată în carantină

Redacția

Florin Cîţu, despre rectificarea bugetară: E foarte complicat să înţeleg că vrei mai mulţi bani, când nu i-ai cheltuit pe cei pe care i-ai avut în 6 luni

Redacția

Un bărbat a murit în urma unei căzături de la 10 metri! Medicii l-au resuscitat zeci de minute

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site