RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Godină, alături de Danileț: ”Vă sunt alături. Ați îmbunătățit mult imaginea magistraților”

În contextul în care judecătorul Cristi Danileț a anunțat că CSM a decis excluderea sa din magistratură din cauza a două filmulețe publicate anul trecut pe TikTok, Marian Godină a transmis un mesaj pentru acesta, anunță Dcnews.ro.

„Mă interesează mult mai mult cât de pregătit profesional este judecătorul Cristi Danileț și cum își face meseria pentru care e plătit de stat și mult mai puțin, spre deloc, cum își tunde gardul, cum își curăță piscina, ce tehnici de karate știe. Astfel de activități le face orice om și nu fac altceva decât să arate că și judecătorii sunt simpli oameni cu pasiuni și diferite modalități de a-și petrece timpul liber”, a scris, marți, Marian Godină pe contul de Facebook, adăugând: „M-ar interesa timpul liber al domnului Danileț dacă și l-ar petrece alături de persoane certate cu legea. Sunt interesat de timpul liber al domnului Danileț pe care și-l ocupă predând educație juridică tinerilor. E o activitate pe care o face din timpul liber și care aduce, cu siguranță, un mare plus educației, la pachet cu un plus de imagine pentru justiția din România și pentru profesia de magistrat. Sunt convins că prin aceste activități, dl Danileț a insuflat multor tineri dorința de a deveni magistrați.”

„Mai sunt convins că nu există vreun tânăr care să fi renunțat la această dorință din cauza filmulețelor din piscină sau cu tunsul gardului”, a continuat Marian Godină.

„Nu am vorbit cu dl Danileț încă, dar îi transmit pe această cale că, pentru mine, dumnealui a îmbunătățit mult imaginea magistraturii române. Cred că la recurs, la ICCJ, i-ar fi de folos comentarii din partea voastră prin care să vă exprimați părerea că dl Danileț v-a îmbunătățit imaginea asupra judecătorilor români, nicidecum nu i-a adus un prejudiciu. E singurul lucru care mi-a venit acum în minte pentru a simți că fac ceva și nu asist pasiv la ceea ce se întâmplă”, a subliniat Marian Godină.

  

„Domnule Danileț, eu sunt alături de dumneavoastră și vă urez „La mulți ani!” cu ocazia zilei de naștere pe care o sărbătoriți azi. Sper să aveți puterea de a o sărbători”, a conchis Marian Godină.

expresmedia.ro

Related posts

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de trenul care circula pe ruta Mărășești-Pașcani

Redacția

Imagini video care surprind accidentul rutier de vineri seară, soldat cu decesul unui biciclist

Marius Parteni

Bărbat cercetat de polițiștii pășcăneni, după ce a furat un portofel

Redacția
Încarcă...