RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ghiseu Unic pentru Serviciul de Evidenta al Populatiei si al Starii Civile

Doleantele celor de la conducerea Serviciului de Stare Civila si de la Evidenta Populatiei au fost in sfarsit indeplinite. In maxim doua luni de zile, cele doua servicii, care la ora actuala functioneaza unul in primarie iar celalalt la sediul Politiei Nationale, vor fi mutate in sediul Primariei vechi.

Potrivit secretarului Mircea Zuzan, cele doua Servicii vor ocupa fostele spatii unde au avut birou viceprimarul, primarul si sala de sedinte, de la etajul intai al fostei Primarii. „Dorim sa se creeze un Ghiseu Unic pentru Evidenta Populatiei si Starea Civila. Ne dorim sa implementam un sistem informatizat, unde pascanenii sa se poata programa online pentru intocmirea Cartilor de Identitate. Tot acolo, dupa cum bine se stie, se afla si Biroul de preluare a cererilor pentru eliberarea pasapoartelor. In acest fel se rezolva si vechea problema, de mult discutata, si anume cuplarea Serviciului de Evidenta cu Starea Civila. Cel mai probabil pana in data de 01 martie se vor face schimbarile respective”, a declarat secretarul Primariei, juristul Mircea Zuzan.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Angajații de la CLP Ecoserv spală trotuarele și udă străzile (Foto)

Redacția

Pantazi a decis instaurarea CENZURII în Primăria Pașcani! Funcționarii nu mai pot citi presa locală și nu mai pot folosi Facebook-ul pe calculatoarele instituției! Totul după ce un funcționar public a fost prezent la Actualitatea TV

Răzvan Grecu

Întâlnire pentru dezvoltarea comunelor prin accesarea de fonduri europene la Codrii Pașcanilor

Redacția
Încarcă...