RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Gheorghe Tătaru, fostul director al Agenţiei de Mediu Iaşi și fostul primar al orașului Târgu Frumos, declarat incompatibil de ANI

Gheorghe Tataru

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) i-a declarat incompatibili pe mai mulţi angajaţi la stat. Pe lângă fostul secretar de stat RADU ION, fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, a fost declarat incompatibil şi Gheorghe Tătaru, fost primar al orașului Târgu Frumos și fost șef al Agenţiei de Mediu Iași.

Agenția Națională de Integritate a constatat averea nejustificată, starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 17 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

RADU ION, fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei – INCOMPATIBILITATE – În perioada 26 mai 2015 – 06 iunie 2019, a deținut simultan cu funcția de Secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei (în prezent Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri) și funcția de membru al Consiliului de Administrație al unei societăți pe acțiuni, de tip închis, la care Statul Român este acționar unic, încălcând astfel dispozițiile art. 84, alin. (1), lit. c) și lit. f) din Legea nr. 161/2003.

TĂTARU GHEORGHE, Consilier juridic în cadrul Primăriei Comunei Brăești, Județul Iași și fost Consilier local și primar al Orașului Târgu Frumos, Județul Iași – INCOMPATIBILITATE.

  

BZI

Related posts

Sărbătorile toamnei la Târgu Frumos

Ema Roman

Târgu Frumos: Proiectele  aprobate pentru acordarea finanțărilor nerambursabile

Oana Cordoneanu

Ședința de Consiliu Local Târgu Frumos, 27 octombrie 2022 (Video)

Redacția
Încarcă...