NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gerul se domolește zilele următoare. Temperaturi în creștere

Vremea se mai încălzește la sfârșitul săptămânii.

Miercuri (8 ianuarie): Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea când local va fi ger. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în cursul nopţii în regiunile nordice, însã în orele dimineţii şi noaptea local în vest, nord-vest şi centru şi pe spaţii mici în restul teritoriului se va semnala ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã care izolat va persista şi pe timpul zilei, în special în Banat şi Transilvania. Vântul va fi moderat pe crestele montane şi în bazinul vestic al Mãrii Negre şi va sufla slab în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 6 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi uşor mai ridicate în Oltenia. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -15 şi -5 grade.

Joi (9 ianuarie): Valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în special în nord, în centru şi în est; izolat şi trecãtor, cu precãdere în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali vor fi fulguieli sau precipitaţii slabe, mixte ce vor favoriza depuneri de polei. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea se va semnala local ceaţã, care izolat va persista şi pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi mai ridicate în dealurile din Oltenia şi Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse, în general, între -12 şi 0 grade.

Vineri (10 ianuarie): Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va avea înnorãri temporare în nordul, centrul şi estul ţãrii, iar din a doua parte a intervalului trecãtor şi izolat se vor semnala precipitaţii slabe, sub formã de ploaie în zona joasã, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în zona subcarpaticã a Olteniei şi Munteniei, iar cele minime, în general, între -5 şi 2 grade. Local, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã.

jurnaldevreme.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Concurs pentru postul de contabil la Primărie. Iată rezultatele

Redacția

Un președinte de asociație, către primarul Dimitru Pantazi: „Depun plângere penală pentru abuz în serviciu, dacă ApaVital sistează apa la blocul meu”

Răzvan Grecu

Rectificarea bugetară s-a aprobat. Sunt bani pentru asfaltare, dezinsecție și indemnizații

Răzvan Grecu
Încarcă...