RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Germania donează echipamente ATI pentru spitalele din România

O aeronavă C-130 Hercules a Forțelor Aeriene Române va aduce astazi din Germania, echipamente de terapie intensivă destinate unităților medicale din România pentru tratamentul pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, donate de Republica Federală Germania.

Cu același zbor vor fi repatriați și militarii români care au fost răniți în Afganistan și care au fost tratați la Centrul Medical Regional Landstuhl. Militarii răniți în Afganistan vor fi internați în Centrul de Asistență Medicală Multidisciplinară pentru Militarii Răniți în Teatrele de Operații din Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, unde vor fi evaluați de o comisie medicală.

În funcție de rezultatul investigațiilor clinice și paraclinice, pacienții vor beneficia de tratamente medicale de specialitate, asistență și consiliere psihologică și programe de recuperare neuromotorie postoperatorie, adaptate și individualizate la fiecare caz în parte.

telem

  

Related posts

2.550 de cazuri noi de COVID-19 din 30.000 de teste. Crește numărul pacienților de la terapie intensivă

Redacția

Medicul endocrinolog prof. dr. Voichița Mogoș, despre subiectul anului: „Luând aceste pastile, oamenii își închipuie că sunt perfect protejați”

Redacția

Coronavirus: Agenţia Europeană pentru Medicamente aprobă booster-ul Pfizer adaptat la variantele BA.4/5

Redacția
Încarcă...