RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Gemenele din Pașcani care au obținut aproape 10 la Bacalaureat nu vor să-și continue studiile la Iași: „Am ales o universitate care se încadrează în topurile internaționale”

Gemenele din Pașcani, județul Iași, care au obținut aproape 10 la examenul de Bacalaureat 2024 se pregătesc pentru admiterea la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Denisa Elena Vulpe este șefă de promoție la Liceul „Miron Costin” Pașcani și a reușit să obțină cea mai mare medie din liceu, respectiv 9,95, iar sora ei, Lavinia Cristiana Vulpe, a obținut media 9,56.

Denisa Elena Vulpe și Lavinia Cristiana Vulpe sunt surori gemene și au absolvit Liceul „Miron Costin” Pașcani. Tinerele au reușit să obțină medii impresionante la examenul de Bacalaureat 2024, iar în această perioadă se pregătesc pentru admiterea la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Denisa Elena Vulpe este șefă de promoție și a obținut cea mai mare medie din liceu, respectiv 9,95. Tânăra a depus contestație la Istorie, unde a luat nota 9,85, și speră să obțină 10 pe linie. Pentru examenul de Bacalaureat, cele două surori au învățat împreună și s-au sprijinit reciproc.

  

continuare pe bzi.ro

Related posts

Profesorii anunță grevă generală din 22 mai, mâine nu se fac ore de la 11.00 la 13.00. “E risc să se dea peste cap examenele naționale”

Redacția

Curs festiv – promoția 2024 a Liceului ”Nicolae Iorga”

Carmen Bălăceanu

Olimpiada Naţională de Religie Catolică va avea loc la Iaşi, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2022

Redacția
Încarcă...