NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Gala premiilor de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Paşcani

Pentru colectivul de elevi şi profesori de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Paşcani, astăzi a fost o zi plină de emoţii. În cadrul Zilelor Şcolii a avut loc Gala premiilor, eveniment devenit tradiţie în instituţia de învăţământ care a împlinit 98 de ani de activitate. 

 

Fără îndoială, Gala Premiilor pentru anul şcolar 2017-2018 a reunit cei mai performaţi oameni de la Colegiul Unirea. Alături de ei, să-i susţină şi să-i felicite, au fost reprezentanţi din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi şi ai mediului de afaceri din Paşcani.

Decernarea premiilor a fost făcută de către Corina Ciopraga – directorul adjunct al colegiului. În faţa publicului format din profesori şi elevi, au fost invitaţi şi premiaţi profesorii Marius Puţintelnicu, Iuliana Costea şi Daniela Orăşanu pentru implicarea în proiectul Rose, ei fiind echipa de management a proiectului. Un alt premiu a fost oferit profesorului Mihaela Hărăţu, pentru activitatea de consilier educativ al şcolii. Trofeul Profesorul Anului a fost acordată Crinei Elefteriu cu peste 20 de ani de activitate în cadrul Colegiului Tehnic de Căi Ferate Unirea Paşcani.

Şi elevii care s-au remarcat în activităţile şi proiectele şcolii, în anul şcolar 2017-2018 au fost invitaţi să-şi ridice premiile. Este vorba despre Adrian Mihai Costea şi Florina Pintileasa – care a primit Trofeul Elevul Anului. Alumni Unirea 2018 a fost desemnată Teona Ţehaniuc. De menţionat este faptul că diplomele oferite de către conducerea şcolii cu această ocazie au fost originale şi dulci, din ciocolată albă. 

Finalul a fost cireaşa de pe tort. Un actor de la Teatru Luceafărul din Iaşi l-a adus pe scriitorul Marin Sorescu la Colegiul „Unirea”, printr-o interpretare remarcabilă.

În a doua parte a evenimentului au mai fost premiaţi 140 de elevi şi 40 de cadre didactice. La Colegiul CF Unirea, activităţile din cadrul Programului Şcoala Altfel, continuă. 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Problema locurilor de muncă dezbătută la Strasbourg de elevii Colegiului Unirea Pașcani

Teona Gherasim

Structura anului școlar 2019-2020. Când sunt vacanțele

Redacția

Cincisprezece laptopuri de la Garda de Mediu pentru elevii din Mirceşti! Şcoala „Vasile Alecsandri” – singura câştigătoare din judeţul Iaşi! Vezi despre ce este vorba!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site