NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

“Gala Premiilor Actualitatea Tv”, un eveniment apreciat de public. Iată câștigătorii! (FOTO)

{jcomments off}Emoții risipite pentru nominalizații la cele nouă categorii ale evenimentului “Gala Actualitatea Tv”, organizat de postul de televiziune Actualitatea Tv. Vineri, 9 martie, au fost premiați câștigătorii, în cadrul unui spectacol ce a avut loc în sala Imperial BallRoom, din incinta Hotelului Central.

 

Pe baza voturilor cititorilor site-ului www.newspascani.com și a telespectatorilor Actualitatea Tv, exprimate pe pagina gala.newspascani.com, au fost stabiliți câștigătorii secțiunilor.

 Premiul “Excelență în Sport” a revenit sportivei Loredana Juncanariu, legitimată la secția de rugby a CSM Pașcani. Ea a primit trofeul alături de profesorul Nicu Tarcan.

 La a doua categorie, “Excelență în Cultură și Spiritualitate”, câștig de cauză au avut cei din trupa Millo, de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani, coordonați de profesoarele Mia Preutu și Anca Aparaschivei. Vizibili emoționați aceștia au răspuns asistenței cu un moment artistic.

 Premiul pentru “Excelență în Educație” a revenit profesoarei de limba română Ana Luiza Boboc, de la școala Cozmești, “Excelență în Sănătate” – doctorului Valeriu Flueraru, “Excelență în Servicii de Intervenție” – Secției de Pompieri din Pașcani, în timp ce “Excelență în Afaceri”  a fost adjudecat de Agenția Alex Tours.

 La categoria “Excelență în Administrație Publică” premiul, în urma votului exprimat, a revenit Marianei Lazăr, primarul comunei Strunga, iar la secțiunea “Politic” a primit cele mai multe voturi consilierul județean Mircea Manolache.

 Momentul cel mai important al serii a fost decernarea trofeului celui care a fost votat “Personalitatea Anului 2017”. Voturile au mers către Kadîr Yasar Telatar, managerul general al societății RomPak SRL Pașcani.

 Premiul pentru “Promovarea tradițiilor locale” a mers către comuna Ruginoasa. Reprezentanții ansamblului “Băităneasca” au oferit un spectacol, la finalul evenimentului.

 Atmosfera a fost întreținută de Codruța Filip, Edi Barhan, Mihaela Jitaru și Celia Ungureanu.

 Site-ul gala.newspascani.com a înregistrat în această perioadă peste 80.000 de afișări, fiind exprimate în jur de 18.000 de voturi.     

Advertisements

Related posts

TRAGEDIE la Hollywood. Actorul Robin Williams a murit. Prima ipoteză: SINUCIDERE

Redacția

Azi se sărbătoreşte Ziua Internațională a Fetelor

Redacția

„Decalogul“ Cosa Nostra. După ce reguli funcţionează celebra mafie siciliană care a terorizat Italia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site