NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gabriel a murit pe scaunul din dreapta, strivit într-un impact frontal. Crescut prin orfelinate, tânărul n-a mai apucat să-și facă propria familie

Accidentul s-a petrecut miercuri, în Călimăneşti, când o autoutilitară Iveco Daily, condusă de un botoşănean în vârstă de 66 de ani, a lovit violent un utilaj folosit la cosirea ierbii de pe marginea drumului.

Impactul a fost chiar pe partea dreaptă, acolo unde se afla Gabriel, acesta rămânând încarcerat în mașină. Deși a fost scos de pompieri din mașina distrusă, Gabriel a murit la spital câteva ore mai târziu, scrie monitorulbt.ro.

Gabriel Feclistov avea 28 de ani şi a avut pare de o viaţă grea încă de la început. A fost abandonat de mamă și a trăit în orfelinat. A reușit să facă facultatea și visa să aibă familia lui. Din păcate, destinul său a fost încheiat mult prea repede, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un utilaj.

„Ai avut o viaţă înainte, să îşi faci o familie şi să ai copii minunaţi cum îţi doreai. Din păcate Dumnezeu te-a vrut lângă El pentru că are nevoie de tine acolo Sus. N-am să te uit niciodată, vei fi mereu în sufletul meu”, a fost doar unul din miile de mesaje postate pe Facebook.

Observator

loading...
Advertisements

Related posts

Mesaj Ro-Alert în toată țara, privind instituirea stării de alertă

Redacția

Atenţie, dacă aveţi diverse simptome sunaţi la medicul de familie! El vă poate îndruma spre o unitate medicale

Redacția

Pentru prima dată după 20 de ani, trenurile Intercity nu mai pot circula în România

Redacția
Încarcă...