NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Furnizarea apei va fi întreruptă mâine la Pașcani, din cauza unor lucrări

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă mâine, către utilizatorii din mai multe zone ale Pașcaniului. Motivul este efectuarea unor lucrări la un hidrant stradal și la un cămin de branșament.

Sistarea apei va fi făcută miercuri, 15 iulie, între orele 08.30-13.30, conform unui comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre de la societatea ApaVital.

Redăm mai jos comunicatul de presă:  

  

„În scopul efectuării unor lucrări la un hidrant stradal și la un cămin de branșament situate pe străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu din municipiul Pașcani, care au ca scop eliminarea pierderilor înregistrate pe rețeaua de distribuție din zona Gării, miercuri 15 iulie 2015, în intervalul orar estimat 08.30 – 13.30, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din străzile 1 Decembrie 1918, Aleea 1 Decembrie 1918, Mihai Eminescu, Ceferiștilor, Veronica Micle, Izvoarelor, Aleea Izvoarelor, 22 Decembrie, Gării, Aleea 22 Decembrie, Victoriei, Aleea Mihai Eminescu, Fântânele, Fundac Fântânele și Brateș din municipiul Pașcani. Lucrările nu vor afecta circulația rutieră în zona de intervenție.În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969.”

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Trecerile de pietoni și marcajele rutiere sunt refăcute pe străzile din Pașcani

Oana Cordoneanu

Consiliul Judeţean Iaşi este printre primele din ţară care organizează licitaţia de furnizare a merelor pentru elevi

Marius Parteni

Noul prefect al Iaşului a pornit lupta împotriva birocraţiei din administraţia locală

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site