NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în localitățile Hârlău, Fântânele, Țigănași și Mihail Kogălniceanu

În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Hârlău, de 1000 mc capacitate, în ziua de vineri 9 septembrie 2022, intervalul orar estimat 7.00 – 21.00 furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Hârlău.
În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Fântânele, de 300 mc capacitate, în ziua de vineri 9 septembrie 2022, intervalul orar estimat 7.00 – 23.00 furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Fântânele, comuna Fântânele.
În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Țigănași, de 50 mc capacitate, în ziua de vineri 9 septembrie 2022, intervalul orar estimat 7.00 – 23.00 furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Țigănași (parțial) și Mihail Kogălniceanu, din comuna Țigănași.
La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. 
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.
Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mai multe piețe și terenuri de sport din județul Iași urmează să fie modernizate (P)

Redacția

Am sesizat oficial astăzi Parchetul General și Poliția în urma folosirii de simboluri naziste în timpul protestelor din fața Parlamentului României (P)

Redacția

Prevenirea incendiilor în unitățile de învățământ

Redacția
Încarcă...