RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă astăzi între orele 17.30 și 00.00

Comunicat de presă: În vederea remedierii unei avarii apărută la conducta de aducțiune de 600 mm diametru de pe raza localității Cozmești (comuna Stolniceni-Prăjescu), vineri 5 aprilie 2019, în intervalul ora estimat 17.30 – 00.00, ApaVital se află în imposibilitatea de a furniza apă potabilă către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbii.

În unele zone din oraș, există posibilitatea ca până la ora întreruperii furnizarea apei potabile să se facă cu presiune scăzută.

  

ApaVital recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pe perioada de întrerupere.  Pentru a elimina cat mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informații sau alte sesizării, utilizatorii pot apela Centrul de contact ApaVital la numărul de telefon 0232.969. 

Related posts

Programul transportului public local, în perioada sărbătorilor de iarnă

Redacția

Elevii intră în vacanța intersemestrială

Redacția

Fosta conducere a Municipiului Pașcani a lăsat datorii la Administrația Fondului pentru Mediu! Acestea trebuie plătite pentru a nu bloca o serie de investiții!

Răzvan Grecu
Încarcă...