RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Update: Furnizarea apei este întreruptă în Pașcani și suburbiile Sodomeni și Boșteni, până la ora 21.00

Update: Deși operatorul ApaVital a anunțat dimineață sistarea apei până la ora 16.00, din cauza remedierii unei avarii Delgaz Grid, pe mai multe străzi din Pașcani și suburbiile Sodomeni și Boșteni, acum a revenit cu un nou comunicat, furnizarea va fi sistată astăzi, până la ora 21.00, în suburbii Sodomeni, Boșteni și Lunca.

Comunicat Apavital

În vederea remedierii unei avarii Delgaz Grid, care a lăsat fără energie electrică frontul de captare Moțcani – Verșeni, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă în ziua de joi 6 aprilie 2023, până la ora estimată 21.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Boșteni și cartier Lunca. La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.Reluarea furnizării apei potabile depinde de operativitatea intervenţiei echipei de la Delgaz Grid.Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, clienții pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Știre inițială: Pe mai multe străzi din municipiul Pașcani, furnizarea apei a fost întreruptă. Anunțul a fost făcut de operatorul Apavital.

  

”APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de joi 6 aprilie 2023 până la ora estimată 16.00, către utilizatorii din străzile 1 Decembrie 1918, Cuza Vodă, Izvoarelor, Mihai Eminescu, Ceferiștilor, Grădiniţei, Ştefan cel Mare, Moldovei, Garabet Ibrăileanu, Eugent Stătescu, Nicolae Iorga, Mihail Kogălniceanu, Camil Petrescu, aleea Grădiniţei și suburbiile Sodomeni și Boșteni”, este anunțul făcut de operatorul Apavital.

Motivul sistării furnizării ar fi remedierii unei avarii Delgaz Grid, care a lăsat fără energie electrică frontul de captare Verșeni – Moțcani.

Related posts

Fii OM BUN! Campanie de strângere de fonduri pentru ca Paşcaniul să aibă un centru de recoltare a sângelui!

Ema Roman

Viceprimarul Rățoi va plăti din salariul său montarea a 5 stâlpi de iluminat, pe strada unde un biciclist a decedat

Răzvan Grecu

Guvernul vrea să amâne plata unor drepturi salariale câștigate în instanță până anul viitor. Fără bani pentru spectacole și investiții

Redacția
Încarcă...