NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Fulgi de bucurie – Carnaval de Crăciun la Liceul Tehnologic Trinitas din Târgu Frumos

Vineri, 16 decembrie, va avea loc spectacolul „Fulgi de bucurie – Carnaval de Crăciun”, ediția a III- a, 2016, în Sala de Festivități a Liceului Tehnologic Special „Trinitas” Tg. Frumos, eveniment la care vor participa copii și profesori coordonatori din toate școlile speciale aflate în structura Consiliului Județean Iași.

 

 

  

Vor fi acordate 280 de cadouri (în cuantum de 100 lei/cadou) copiilor și profesorilor coordonatori de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași, Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași, Liceul Special „Moldova” Tg. Frumos, Liceul Tehnologic „Trinitas” Tg. Frumos, Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iași șiȘcoala GimnazialăSpecială Pașcani.

„Şcoala trebuie să le ofere copiilor cu cerinţe educative speciale posibilitatea dezvoltării lor optime în ceea ce priveşte responsabilitatea, încrederea în sine şi toleranţa. Ştiu că misiunea profesorilor coordonatori este una infinit mai dificilă decât a cadrelor didactice din alte şcoli. Cu toate acestea, sunt convins că satisfacţia morală este una deosebită. Prin grija lor aceşti copii primesc dreptul la educaţie, la o viaţă independentă. Devin oameni care se pot integra în familiile si comunităţile din care fac parte. Să nu uităm niciodată că aceşti copii speciali nu au nevoie cel mai mult de lucruri materiale, ci de atenţia, timpul şi dragostea noastră. Să încercăm, cât ne stă în putinţă, să venim în întâmpinarea lor. Acest demers, initiat de colega noastra, Mihaela Ivancia reprezintă o recunoaștere și o prețuire a muncii depuse deopotrivă de elevi și profesori”, a declarat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.

Comunicat de presă emis de Consiliul Județean Iași

 

 

Advertisements

Related posts

Sărbătoarea recoltei pentru cei mici Ediția I (FOTO – VIDEO)

Redacția

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Redacția

Oameni ai locului 21 Februarie 2017: Inițiativa România se alătură luptei împotriva corupției

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site