NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Sport

Fotbal Liga 3: Bradul Borca – CSM Pașcani 2-1! La o etapă de retrogradare!

Meci plin de ocazii ieri după-amiază la Târgu Neamț. Din păcate însă, CSM Pașcani nu a reușit să obțină nici măcar un rezultat de egalitate, în condițiile în care a jucat mai bine de o repriză cu un om în plus.

Jucătorii de la CSM Pașacni au început meciul în forță, având o ocazie uriașă de gol, bara salvându-l pe portarul echipei gazdă. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, în minutul 29 centralul a acordat o  lovitură de la punctul cu var pentru gazde, după un fault în suprafața de pedeapsă. Onofraș a deschis scorul. Același jucător majorând avantajul opt minute mai târziu.

Înainte de pauză centralul a trimis la cabine un jucător de la gazde, pentru două cartonase galbene primite în decurs de trei minute.

În partea a doua jucătorii de la CSM au alergat duoă egalare. Chiar dacă construcția a fost una greoaie, au ratat cel puțin patru ocazii din fața porții. Râpan a înscris singurul gol al pășcănenilor în minutul 60.

  

De remarcat mai este faptul că antrenorul de la CSM Pașcani a făcut doar două schimbări în acest meci, din cele cinci posibile. Jucătorii cu evoluții bune în meciurile precedente au fost lăsați pe bancă.

CSM Pașcani ocupă în continuare ultima poziție, 10, din Seria I a Ligii a III-a, cu 5 puncte din 14 meciuri jucate. Șanșele de evitare a retrogradării sunt teoretice, având în vedere că mai sunt de jucat 4 partide, iar distanța până la locul 8, care i-ar asigura prezența în această competiție și anul viitor, este de 11 puncte.

Advertisements

Related posts

Se schimbă etichetarea la electrocasnice. Reguli noi de la 1 martie

Redacția

Premii și diplome din partea CJ Iași, pentru juniorii din Ruginoasa

Marius Parteni

Un nou transfer la CSM Poli! Ieşenii iau un brazilian care a jucat la Şerif Tiraspol

Redacția
Încarcă...