RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Fostul deputat Petru Movilă exclus din PMP! Sorin Olariu spune că nu se discută să intre în AUR, că să facă alianță cu USR!

Războiul din Partidul Mișcarea Populară început în primăvara anului trecut, atunci când într-un congres extraordinar a fost exclus din partid președintele acestuia Cristian Diaconescu continuă și în prezent. După ce Eugen Tomac a fost ales președinte al PMP, iar Diaconescu nu a recunoscut deciziile luate împotriva sa, partidul s-a scindat în două tabere, fiecare susținând că are legitimitate.

În acest context, aripa Diaconescu a anunțat astăzi excluderea din PMP a mai multor membri, printre care și a fostului deputat Petru Movilă, toți activând în aripa Tomac.

La nivel local, președintele PMP Pașcani, Sorin Olariu, spune că el se află în aripa Tomac, alături de Movilă. Întrebat despre zvonurile că se pregătește alături de filiala Iași a lui Movilă să treacă la AUR, Olariu a infirmat această informație și a declarat că în prezent se pregătește o alianță cu USR.

„Sunt două tabere. Eu sunt în tabăra Movilă. Varianta oficială, dar asta cu AUR nu am auzit-o, am văzut și presa din Iași, dar ceea ce am văzut că a declarat președintele Tomac că se dorește o alianță cu USR. Deja se transmite în filiale să ne pregătim de congres pentru a aproba această alianță. Despre AUR nu am auzit nimic până acum, singurile informații au fost în presa județeană” a declarat Sorin Olariu, consilier local din partea PMP.

  

În prezent, PMP Pașcani este în opoziție alături de PSD, partid cu care are o colaborare de aproape 6 ani.

Related posts

Nemulțumiți de ApaVital și conducerea orașului pășcănenii au ieșit în stradă. „Rățoi ieșea pe stradă, Crăciunescu la fel, dar ăsta deloc!” (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

Pantazi a anunțat că nu mai candidează pentru postul de primar! Își dorește un post de deputat!

Răzvan Grecu

Rusu mitraliază contracandidații: „Pantazi încasează 3.000 de euro chirie de la APIA”

Marius Parteni
Încarcă...