NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fost angajat al Primăriei, cu vechime în activitate, respins când a încercat să se întoarcă la birou

Trei înscrişi, trei respinşi. Niciun candidat, din cei trei înscrişi pentru postul vacant de la Asistenţă Socială, din cadrul Primăriei Paşcani, nu a trecut de proba scrisă.

 

Dintre aceştia, unul este fost angajat al Primăriei, cu vechime în activitate. Este vorba despre Vasile Cardaş. În ciuda celor peste 20 de ani în slujba Serviciului de Asistenţă Socială, Cardaş nu a reuşit să obţină un punctaj de trecere la proba scrisă a concursului.

  

El a fost respins, la fel ca şi ceilalţi doi candidaţi la postul de inspector de specialitate, gradul II.  A făcut contestaţie, dar şi aceasta i-a fost respinsă.

Deocamdată, reprezentanţii Primăriei nu au putut să precizeze dacă acest concurs va fi reluat în perioada următoare.

Iată anunţul după proba scrisă:

În urma desfăşurării probei scrise la concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de executie vacant de inspector de specialitate (asistent social), gradul II,   din cadrul Serviciului Comunitar de Asistentã Socialã si Autoritate Tutelarã, din data de 09.05.2018, s-au obţinut următoarele rezultate:

Nr.crt. Nume şi prenume candidat Punctajul obţinut

Rezultatul probei scrise

 

1.                 CIOBANU Cãtãlin 8,66  Respins      2. SOFRONE Ramona32,33    Respins                        3. CARDAS Vasile  34,33     Respins

Afişat astăzi,  09.05.2018 la orele 15,30 la sediul institutiei şi pe pagina de internet a acesteia www.primariapascani.ro-anunturi.

Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la data afişării.

Având în vedere contestaţia depusă  în urma  susţinerii probei scrise la concursul   pentru  ocuparea unui post contractual de execuţie vacant de inspector de specialitate (asistent social), gradul II în cadrul Serviciului Comunitar de Asistentã Socialã si Autoritate Tutelarã desfăşurat în data de 09.05.2018, afişăm următoarele rezultate:

 

Nr.Crt.Nume şi prenume candidat Punctaj obţinutRezultatul soluţionării contestaţiei

 

 

1CARDAS Vasile 34,33 Respins

 

Rezultatele contestaţiei au fost afişate la sediul unităţii în data de 11.05.2018 la ora 13,00 la sediul institutiei si pe pagina de internet a acesteia, www.primariapascani.ro.

Advertisements

Related posts

Se modifică vârsta de pensionare. Care este categoria vizată. Legea, promulgată de Iohannis

Redacția

Toate mașinile vor trebui să fie echipate cu anumite tehnologii de salvare a vieţii

Redacția

O zi fără apă potabilă la Târgu Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site