NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Forma juridică a operatorului Eco Salubritate poate fi schimbată, dar cu anumite condiții!

Schimbarea formei juridice a societății Eco Salubritate S.A, în EcoServ S.R.L,  are mari șanse să ducă la micșorarea numărului membrilor Consiliului de Administrație, de la cinci la trei. Propunerea a fost făcută astăzi, în plenul ședinței Comisiei Economice, din cadrul Consiliului Local.

Ideea a aparținut consilierului Vasile Haldan (PSD). El a subliniat că nu este obligatoriu ca numărul administratrilor să fie atât de mare, în condițiile în care societatea a pierdut principalul obiectiv de activitate, cel de colectare deșeuri. Propunerea discutată a fost aceea de reducere a numărului de la cinci membri, la trei.

Leonard Ursu, directorul Eco Salubritate, cel care ar urma să conducă și noua societate, a încercat să convingă  aleșii lcoali că trebuie acceptată structura actuală, întrucât membrii Consiliului de Administrație au contracte de mandat până în anul 2023. Un argument adus a fost acela că cei la care se va renunța, ar putea da în judecată societatea.

Consilierul Haldan a susținut atunci că nu există nici o obligativitate.

Dacă legea prevede cum spuneți dumneavoastră, de ce cereți votul Consiliului Local? Eu cred că sunt destui trei membri. Nu uitați că societatea are problemele ei și nici nu mai aveți activitatea din trecut”, a menționat Vasile Haldan.

Votul final pe acest proiect va fi dat mâine, în ședința de plen. Proiectul prevede transformarea Eco Salubritate, din societate pe acțiuni, în societate cu răspundere limitată, cu unic asociat municipiul Pașcani.

Advertisements
Loading...

Related posts

Conductă de apă spartă în fața pieței din deal

Răzvan Grecu

Se lucrează la proiectul de reabilitare al Palatului Cantacuzino

Ema Roman

Principala piață din Târgu Frumos a intrat într-un amplu proces de modernizare

Marius Parteni
Încarcă...