RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Focuri de armă la Moțca pentru oprirea unui vitezoman. Circula cu 102 km/h în localitate

Incident grav ieri seară pe raza localității Moțca. Un șofer din localitate, care conducea cu viteză un BMW X5 nu a oprit la semnalele polițiștilor de la Biroul Rutier, iar ce a urmat este demn de o scenă dintr-un film de acțiune.

 

  

Polițiștii acționau cu aparatul radar pe raza localității. Șoferul a fost atenționat să tragă pe dreapta, dar când s-a apropiat de polițiști a demarat în trombă. El a ieșit de pe drumul național, în încercarea de a scăpa de oamenii legii, însă aceștia erau pe urmele lui. Undeva pe un câmp, în zona Livezi, oamenii legii au tras două focuri de armă.

”Polițiștii au efectuat două focuri de armă. Unul în plan vertical, altul în plan orizontal în zona roțior din spate. Ulterior au reușit să imobilizeze șoferul. Nu s-au înregistrat pagube materiale sau victime”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

După ce l-au blocat polițiștii au constatat că la volan se afla un bărbat în vârstă de 41 ani. Alături de el în mașină se mai aflau alte patru persoane, două femei și doi bărbați.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, iar în urma verificărilor s-a constatat că nu consumase alcool.

“Bărbatul a fost sancţionat de către poliţişti cu amendă în valoare de 2755 lei şi, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 120 de zile”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Din informațiile deținute de reporterii noștri, la volan se afla Ioan Gelu Nenică, din Moțca. În momentul în care oamenii legii au încercat să îl oprească el circula cu 102 km/h în localitate.

 

 

Related posts

Acțiune a Poliției Târgu Frumos

Redacția

250 kg de articole pirotehnice confiscate de polițiștii pășcăneni

Redacția

Recidivist din Pașcani reținut de mascați

Oana Cordoneanu
Încarcă...