NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Focar de coronavirus la Moțca. 9 persoane testate pozitiv

Autoritățile sanitare au anunțat apariția unui focar de coronavirus la un agent economic din comuna Moțca. Conform DSP Iași, este vorba de 9 persoane care au fost testate pozitiv. Tot în urma acestei situații, s-a luat decizia carantinării celor 11 contacți .

”Este vorba despre 9 persoane care au teste pozitive. Toate cele 9 persoane au fost izolate instituționalizat sau la domiciliu. S-a efectuat dezinfecția spațiului de lucru. S-a luat decizia carantinării celor 11 contacți de la locul de muncă, în sediul punctului de lucru, pentru a nu se întrerupe producția. În cazul apariției simptomelor, se va apela serviciul 112”, conform unui comunicat de presă transmis de Direcția de Sănătate Publică Iași.

Alte 1.639 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, iar bilanțul a atins 118.054, potrivit datelor furnizate astăzi de Grupul de Comunicare Strategică.

În ultimele 24 de ore, în București au fost raportate 281 de noi cazuri de COVID-19. Județele cu cele mai multe îmbolnăviri noi sunt Galați – 83, Bacău, Constanța – cu câte 82 și Iași – 77.

Advertisements

Related posts

Tinerii din Ruginoasa vor să se bată. Autoritățile și preoții le cer să renunțe la actele de barbarie (VIDEO)

Marius Parteni

Miroslovești: Tâmplărie termopan pentru școala din Soci și camere de supraveghere în satele componente ale comunei

Marius Parteni

Controversat om de afaceri din Valea Seaca, in somaj

Redacția
Încarcă...