NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Focar de coronavirus la Mircești

Un nou focar de coronavirus a fost anunțat de Direcția de Sănătate Publică Iași. Conform unui comunicat de presă, transmis astăzi, la Centrul de Servicii Sociale din Mircești sunt 29 de persoane infectate cu coronavirus, 7 salariați și 22 de beneficiari. Conform măsurilor luate, salariaţii sunt izolaţi la domiciliu şi monitorizaţi de medicii de familie, iar beneficiarii sunt izolaţi în centru.

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 6 ianuarie 2021, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 28.168 de cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 358 de cazuri în plus faţă de ziua precedentă).

În judeţul Iaşi în ultimele 24 de ore s-a inregistrat un deces în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 466.

Advertisements

Related posts

Eficienta măştilor textile reutilizabile. Cât de bune sunt, de fapt

Redacția

Sute de persoane au stat una lângă alta, în poarta Spitalului Municipal, pentru a ajunge la medici. Distanțarea socială respectată doar în interiorul unității medicale!

Marius Parteni

Dr. Mihai Craiu:” Nu e indicat tratamentul gripei cu oscillococcinum sau alte medicamente homeopate, uleiuri esențiale sau doze uriaşe de vitamina C”

Redacția
Încarcă...