RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Florin Cîțu exclude pentru moment o discuție despre pașaportul de vaccinare obligatoriu: Suntem în plină campanie de vaccinare

Premierul Florin Cîțu a spus marți că nu s-a discutat oficial în Guvern despre introducerea unui document prin care să le fie permis persoanelor vaccinate să aibă acces în diferite locuri publice.

„Nu am avut această discuție în Guvern, deci nu este o discuție oficială. Am văzut discuțiile în spațiul public, nu cred că este momentul. În acest moment suntem în plină campanie de vaccinare, deci nu cred că este momentul să discutăm despre așa ceva în acest moment”, a răspuns premierul, întrebat dacă susține introducerea obligativității unui „pașaport” de vaccinare care să permită accesul în diferite locuri, precum restaurante, cafenele sau supermarketuri.

„Eu am spus că nu avem această discuție în acest moment. Este prematur, suntem doar la începutul campaniei de vaccinare”, a adăugat Cîțu, la insistențele jurnaliștilor.

Întrebat, totuși, dacă nu exclude un astfel de document, prim-ministrul a răspuns: „Eu vă spun că discuția este prematură, suntem la începutul campaniei de vaccinare, nu luăm în calcul la acest moment discuția aceasta”.

  

bzi

Related posts

Tulburarea afectivă sezonieră: ce este, cum se manifestă și de ce este mai prezentă anul acesta?

Redacția

Sindicat: Salarii duble în Sănătate, de anul viitor

Redacția

Bolile transmisibile vor trebui obligatoriu raportate oficial

Redacția
Încarcă...