NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Florin Bodnar de la Plus dezaprobă atitudinea consilierului Sorin Olariu pe tema Centrului de Recoltare a Sângelului

Atitudinea consilierului Sorin Olariu (PMP) vis-a-vis de propunerea PNL de a finanța cu 150.000 de lei lucrările de amenajare a Centrului de Recoltare a Sângelui a fost criticată de către Florin Bodnar, unul dintre reprezentanții locali ai PLUS.

Olariu s-a declarat săptămâna trecută îngrețoșat de inițiativa liberalilor de a finanța obiectivul amintit, pe motiv că aceștia i-ar pângări proiectul.

Vreau să vă spun că mie efectiv mi s-a făcut greață când l-am văzut. Și nu mă feresc de cuvinte, pentru că vă aduceți aminte că eu pentru proiectul ăsta am suferit foarte mult: telefoane și așa mai departe și dumneavoastră l-ați pângărit la un moment dat. L-ați făcut pe Olariu în toate felurile posibile: că s-a dat cu PSD-ul, că caracterul lui nu-i demn de rasa umană. Eu nu știu cum ați avut tupeul să faceți chestia asta?! Și dacă tot sunteți atât de umiliți și doriți să ajutați pe acești copii, vă invit pe toți consilierii PNL să faceți donații, dar să înmulțiți cu doi. Aici am un certificat de donator către Serviciul Voluntar de Ambulanță și scrie Olariu Costel Sorin a donat suma de 2.500 de lei. Pe voi cei din PNL pentru că vă simțiți umiliți vă invit să dați 5.000 de lei”, a solicitat Olariu. 

 Prezent în emisiunea „În Obiectiv”, difuzată ieri seară de Actualitatea TV, Florin Bodnar a explicat că în Consiliul Local ar trebuie să primeze interesul cetățenului, nu al politicianului. Acesta a făcut referire la atitudinea lui Sorin Olariu și a explicat că paternitatea unui proiect nu trebuie să primeze, ci rezolvarea sub orice formă a oricărei inițiative în folosul cetățenilor, indiferent de partid,  ar trebui să fie obiectivul alesului local.

Ar tebui să primeze interesul cetățeanului, dacă într-adevăr ne dorim să facem Centrul de Recoltare. Am văzut pe Facebook abordări că ideea a fosta mea, că acum 4 ani am făcut…Certurile astea eu nu le înțeleg. Bine a fost ideea mea, ai luat-o tu, du-o tu la final și la sfârșit sunt și eu bucuros. Nu prea înțeleg eu chestia asta cu paternitatea ideii. Cu siguranță nu vom lua la modul personal inițiativele locale, adică nu mi se pare normal, inițiativa este pentru bunăstarea cetățeanului”, a precizat Florin Bodnar.

Reamintim că săptămâna trecută liberalii au propus la adoptarea bugetului local alocarea unei sume de 150.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor de amenajare a Centrului de Recolectare a Sângelui, însă amendamentul nu a fost supus votului la propunerea Irinei Jitaru.

Advertisements
Loading...

Related posts

Mostră de administrație locală. Consilierii invitați să se pronunțe pe un subiect, în ziua în care ar trebui să ofere răspunsul (DOC)

Marius Parteni

Bataie pe plombarea drumurilor din judet

Redacția

Fost funcționar al Primăriei Moțca membru în echipa de consilieri a primarului Pantazi

Marius Parteni
Încarcă...