NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firma din Mălini, vizată de activistul de mediu Daniel Bodnar, verificată de Garda Forestieră

Firma de prelucrare a lemnului din Mălini, care a fost vizată de o acţiune a activistului de mediu Daniel Bodnar, a fost controlată zilele trecute de Garda Forestieră Suceava şi i s-au aplicat sancţiuni, iar cantităţi de lemn a fost confiscat.

Comisarul şef al Gărzii Forestiere Suceava, ing. Mihai Găşpărel, a declarat că firma a fost verificată şi că s-au întocmit trei procese verbale de contravenţie şi sancţionarea firmei cu 28.000 de lei.

Totodată, a fost confiscat un volum de circa 190 de mc de material lemnos în valoare de 36.000 de lei.

Reamintim faptul că, miercuri seara, activistul de mediu Daniel Bodnar a urmărit un transport de material lemnos până la firma respectivă unde aştepta sosirea organelor de ordine, după ce a sesizat prin 112 nereguli privind încărcătura. Atunci, activistul de mediu a fost atacat cu pietre. Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anunţat că a dispus trimiterea de urgenţă în judeţul Suceava a unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei Control Intern şi al Direcţiei de Ordine Publică, ale Poliţiei Române, pentru a verifica cele sesizate de activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă în ultima perioadă a mai multor acte de agresiune, care au culminat cel mai grav miercuri seară, la Mălini – transmite corespondentul RRA Mihaela Buculei.

  

radio iasi

Advertisements

Related posts

Scenariu de film cu acuzaţii de tâlhărie, şantaj, viol şi o victimă care practica videochat-ul. Atacatorii, achitaţi după 8 ani

Redacția

Grupul de Comunicare Strategică: Creşte numărul testelor efectuate pentru depistarea cazurilor de COVID-19

Redacția

Uniforma şcolară obligatorie, respinsă de deputaţi. “Mi-a produs disconfort, eram ca un deţinut”

Redacția
Încarcă...