NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Firma care se ocupă cu demolarea clădirii Compan din Păcurari, amendată din cauza prafului

Firma care a efectuat demolări în zona Moara de Foc, din municipiul Iaşi, a fost amendată de poliţiştii locali pentru nerespectarea normelor de poluare.

Acţiunea de control a fost demarată în urma unor sesizări primite de la cetăţenii care locuiesc în zonă, care au reclamat faptul că demolarea a provocat degajări mari de praf, timp de mai multe zile.

Potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Iaşi, Societatea Stef Invest a efectuat, în perioada 29 iulie – 4 august, lucrări de demolare a unei clădiri vechi, pe platforma fostei fabrici de pâine Compan SA, în vederea construirii unui supermarket.

După verificări, Poliția Locală a constatat faptul că firma menționată nu a respectat condițiile asumate în planul de prevenire și reducere a poluării pe șantier.

radio iasi

Advertisements

Related posts

Un adolescent din județul Iași și-a omorât tatăl din greșeală. I-a înfipt un cuțit în picior, secționându-i artera femurală

Redacția

A.I.Cuza, 28 noiembrie: Ședință de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Chirica: Dacă nu se va întâmpla nimic nici în 2024 cu autostrada şi centurile Iaşiului, Paşcaniului, luaţi act de demisia mea din politică

Redacția
Încarcă...